DIN SYKKELBUTIKK! - FRI FRAKT OVER KR. 1000,- *

Informasjon om Santander Handlekonto

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig for deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativ. Vi har løsningen enten du foretrekker delbetaling eller rentefrie betalingsutsettelser.

  • Betal senere
  • Kontokreditt inntil kr 75 000

Betalingsutsettelse

Med Handlekonto kan du utsette betalingen på et kjøp i 4 måneder. Den første måneden betaler du kun et utsettelsesgebyr på kr 275. Etter den betalingsfrie perioden kan du velge å betale inn hele beløpet eller dele opp beløpet i månedlige avdrag tilpasset din egen økonomi. Du betaler ingen renter i betalingsfri periode.

Delbetaling

Ønsker du månedlig faktura med mulighet for delbetaling? Her har du full fleksibilitet.
Gjennom delbetaling får du mulighet til å betale beløpet som passer deg hver måned.

En måned betaler du kanskje litt mer, en annen måned litt mindre.

Hvordan søke om Handlekonto

Ta kontakt med betjeningen og spør om hjelp til å opprette Handlekonto. De vil opprette en søknad for deg basert på dine opplysninger og sende den elektronisk til Santander Consumer Bank. Du kan også signere med BankID. Santander Consumer Bank vil foreta en kredittvurdering av deg. Ved en godkjent søknad om Handlekonto, kan du ta med deg varen hjem i dag og betale senere.

Handlekonto har ingen årsgebyr. For å søke må du være fylt 18 år, ha fast inntekt og ikke ha betalingsanmerkninger.


Skjermbilde kl

Hva koster Handlekonto?

Ved opprettelse av konto vil du få tilsendt et kredittkort fra Santander Consumer Bank som kan brukes i alle butikker, nettbutikker og minibanker verden over. Ved bruk av kredittkortet til varekjøp eller minibankuttak påløper det renter fra første dag. Minste månedlige betaling er 3 % av det du skylder, begrenset nedad til kr 199. Varekjøp er gebyrfritt i Norge.

Vi minner om at lang betalingstid med lave månedsbeløp kan gi høye kredittkostnader. Kredittvurdering gjøres umiddelbart ved søknad og du kan finne priser og vilkår under santandeconsumer.no/handlekonto.

Betingelser ved månedlig betaling etter betalingsfri periode:

Delbetaling / Betalingsutsettelse forutsetter inngåelse av kredittavtale med kredittkort etter kredittvurdering med følgende priseksempel: Eff. rente 30,4 %, kr 20 000 o/12 mnd, kostnad kr 3 022, totalt kr 23 022

Har du spørsmål?

Ring Santander Consumer Bank på telefon 51 83 60 60 mandag – fredag 8-21 og lørdag 9-19. Du kan også spørre betjeningen i butikken.